Roulette Premium 3D

Roulette Premium 3D

Dette spillet er basert på tradisjonell europeisk rulett. Men det er noe som skiller det fra de klassiske versjonene – bildet av en snurrende rulett.

3D-effekten tilfører et friskt pust til spillet som sørger for en helt annen opplevelse enn vanlig nettrulett gjør. Noen ganger får du følelsen av at den sprettende rulettkulen trosser alle fysikkens regler, men det er bare i begynnelsen av spillet, før du blir vant til denne versjonen. Alle de grunnleggende innsatstypene er tilgjengelige – nummer, søyler, par-/oddetall, farge osv. Bordet kan utvides til å bruke ytterligere muligheter som er skjult i begynnelsen. Minsteinnsatsen er 0,20 EUR, og maksinnsatsen er 1000 EUR per snurr. Innsatsen kan gjentas eller dobles for neste snurr. Mange spillere kommer garantert til å elske denne spillversjonen.

Share on

Prøv å spille neste gratisspill med rulett

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å bidra til å bedre kvaliteten av innholdet. Informasjonskapsler kan blokkeres i nettleserens innstillinger. Dette nettstedet er kun for personer som har fylt 18 år. Jeg samtykker