Parlay-systemet

Parlay-systemet

Parlay-systemet – strategi for rulettspilling

Parlay-systemet er en svært aggressiv strategi for å spille rulett. Det har vist evnen til å generere høy profitt i en kort periode og med relativ liten startkapital. Denne evnen kompenseres med et økt risikonivå og sannsynlighet for tap. Men sammenlignet med Martingale-systemet, risikerer du ikke å tape store beløp.

Når man spiller rulett er det høy sannsynlighet for at vinnerfargen endres i resultatene til individuelle runder. Fargen endres selvfølgelig ikke hver runde, men det skjer. Alle rulettspillere vet at det ikke er uvanlig at samme farge vinner seks ganger på rad. Parlay-systemet prøver å dra fordel av denne trenden i stedet for å unngå den.

Grunnleggende prinsipper av Parlay-systemet når man spiller rulett

Pyramideprinsippet er grunnlaget for Parlay-systemet. Du fortsetter å satse på samme farge. Hvis du vinner, satser du gevinsten din sammen med den opprinnelige innsatsen. Hvis du taper må du begynne fra begynnelsen. Du kan velge hvor langt du skal ta det (antallet vinnende innsatser på rad før du gir deg). Generelt sett, er en progresjon på fire seirer på rad på én farge anbefalt, da denne progresjonstypen skjer relativt ofte. Med en første innsats på 2 €, blir profittene våre som følgende etter fire seirer på rad på samme farge:

  • 1. innsats på sort for 2 €, resultatet er sort, som resulterer i en gevinst på 2 €.
  • 2. innsats på sort for 4 €, resultatet er sort, som resulterer i en gevinst på 4 €.
  • 3. innsats på sort for 8 €, resultatet er sort, som resulterer i en gevinst på 8 €.
  • 4. innsats på sort for 16 €, resultatet er sort, som resulterer i en gevinst på 16 €.

Til å begynne med var innsatsen vår 2 €, som vi har satset gjennom hele serien. Hvis serien er en vinner, er maks mulige gevinster 2 + 4 + 8 + 16 = 30 €, eller 15 ganger den opprinnelige innsatsen.

Fordeler og ulemper ved bruk av Parlay-strategien for rulettspilling

Parlay-strategien er risikabel da sjansen for samme farge fire ganger på rad er lav. Men risikoen kompenseres med det lave beløpet av startkapital man risikerer, og den relativt høye avkastningen ved vinnerserier.

Share on

Prøv å spille flere rulettspill

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å bidra til å bedre kvaliteten av innholdet. Informasjonskapsler kan blokkeres i nettleserens innstillinger. Dette nettstedet er kun for personer som har fylt 18 år. Jeg samtykker