Martingale-systemet

Martingale-systemet

Martingale-systemet – strategi for rulettspilling

Martingale-systemet er en av de eldste strategiene for å spille gamblingspill. Det ble utviklet på 1700-tallet i Frankrike for mynt eller kron-spill, hvor vinnersjansen er 50 % i hver runde. Det tok ikke lang tid før det gjaldt rulett, hvor sjansen for sort eller rød gevinst er nesten 50 %. Det er fortsatt en av favorittstrategiene til flere profesjonelle rulettspillere.

Grunnleggende prinsipper av Martingale-systemet når man spiller rulett

Det grunnleggende prinsippet når man spiller rulett er enkelt. Martingale-strategien sier at man må legge inn en innsats ved start, f.eks. 1 € på rød eller sort. Hvis spilleren vinner, vinner han 2 € og har oppnådd en profitt på 1 €. Hvis spilleren taper, dobler han/hun sin neste innsats, f.eks.:

  • 1. innsats på sort for 1 €, resultatet er rød, som resulterer i tap.
  • 2. innsats på sort for 2 €, resultatet er rød, som resulterer i tap.
  • 3. innsats på sort for 4 €, resultatet er rød, som resulterer i tap.
  • 4. innsats på sort for 8 €, resultatet er rød, som resulterer i tap.
  • 5. innsats på sort for 16 €, resultatet er sort, som resulterer i GEVINST.

Spilleren satset totalt 1 + 2 + 4 + 8 + 16 = 31 € og vant 32 €. Dette fører til 1 € i profitt og spilleren kan begynne på nytt. Spilleren må selvfølgelig ikke begynne med en innsats på 1 € – du bestemmer selv beløpet.

Fordeler og ulemper ved å bruke Martingale-systemet til å spille rulett

Martingale-systemet garanterer en definert gevinst hvis kapitalen er ubegrenset. Ulempen er faktumet at spilleren har begrenset med kapital å spille med. Mens sannsynligheten for flere tap på rad er nær null, er det alltid mulig at økende innsatser kan ha katastrofale konsekvenser for spilleren. Derfor er den nesten garanterte og forventede inntekten i Martingale-systemet balansert med minimum risiko for tap. Hvis du bestemmer deg for å bruke denne strategien for å spille, må du sørge for å ha et stort beløp i kasinokontoen din for å kunne dekke en lang rekke med tap.

Share on

Prøv å spille flere rulettspill

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å bidra til å bedre kvaliteten av innholdet. Informasjonskapsler kan blokkeres i nettleserens innstillinger. Dette nettstedet er kun for personer som har fylt 18 år. Jeg samtykker